VTC njuzleter br. 3

Saznajte na koji način je DMO grada Hjustona uspešno odgovorila na izazov pandemije, kakvi su stavovi turista u vezi sa putovanjima u protekloj i planovima za predstojeću godinu. Pročitajte intervju sa konsultantom za istraživanje tržišta i analizu podataka Nikolom Kovačevićem iz agencije Insight Out i otkrijte zašto su kulturni i ruralni turizam velika prilika za naš region u budućnosti.

Predstavnici ruskih turističkih agencija posetili Turističku organizaciju Vojvodine

Inicirano od strane agencije „Amigo turs“ iz Moskve, sredinom novembra Turističku organizaciju Vojvodine posetili su vodeći turoperateri i predstavnici turističkih agencija iz Rusije. Gostima je prezentovana celokupna turistička ponuda Vojvodine, predstavljeni predlozi tura, a deo turističke ponude su imali priliku da sagledaju iz sopstvenog ugla na terenu.

Rimsko nasleđe u VR 360 tehnologiji

Digitalizacija kulturnog nasleđa duž kulturne rute „Put rimskih careva i dunavska vinska ruta“ završena je postavljanjem promotivnih videa u VR 360 tehnologiji na zvanični Youtube kanal kulturne rute Romans, Wine, Danube.

VTC na konferenciji ”Turizam u vreme krize”

U okviru četvrte turističke konferenciju Zapadne Srbije pod nazivom ”Turizam u vreme krize” održane 27.10. direktor VTC-a Dejan Veselinov govorio je o posledicama u turizmu izazvanim krizom i predlozima rešenja kao nužnog cilja svakog ozbiljnog menadžmenta destinacije.

Poslednji statistički trendovi u turizmu

Kompanija Skift je tokom Globalnog foruma izvršila ispitivanje donosioca odluka i turista u cilju analize postojećeg stanja i predviđanja turističkih tokova u predstojećem periodu.

Novo u Hotelu Radisson Collection Old Mill Beograd

Hotel Radisson Collection Old Mill Beograd nudi jedinstvenu mogućnost organizacije virtuelnih konferencija i sastanaka. Ova ponuda je posebno važna u periodu pandemije, kada je gostima omogućeno efikasno uspostavljanje kontakta sa partnerima posredstvom korišćenja pouzdanih audio-video sistema najnovije tehnološke generacije koji omogućavaju uspešnu realizaciju virtualnih sastanaka.

Drugo izdanje VTC njuzletera

Pripremili smo drugo izdanje VTC njuzletera u kojem ćete pronaći mnogo zanimljivih informacija i saveta iz sveta turizma.