Drugo izdanje VTC njuzletera

Pripremili smo drugo izdanje VTC njuzletera u kojem ćete pronaći mnogo zanimljivih informacija i saveta iz sveta turizma.

Jesen u Vojvodini

Vojvodina kao turistička destinacija je atraktivna u svim godišnjim dobima, pa tako i jesen u Vojvodini nudi brojne mogućnosti za odmor.

SGS provera higijene u ugostiteljskim objektima

Prema istraživanju Svetskog saveta za putovanja i turizam (WTTC) koji je globalni autoritet za ekonomski i socijalni doprinos putovanja i turizma, raspolažemo sledećim informacijama u vezi sa uticajem COVID-19 pandemije na proces donošenja odluka turista prilikom planiranja putovanja.

Ruta Ilirikum – Rimsko nasleđe na Jadranu

Krajem septembra Dunavski centar za kompetenciju je nastavio sa daljim razvojem projekta ”Put rimskih careva i dunavska vinska ruta”, jačajući interpretativne i promotivne kapacitete lokaliteta uvrštenih u ogranak rute koji prati destinacije u blizini Jadranskog mora, tzv. Ilirske rute.

Prvo izdanje VTC njuzletera

Prijavite se na našu njuzleter kontakt listu i ostanite informisani u vezi sa najaktuelnijim dešavanjima iz oblasti turizma.

Postavljanje interaktivnog totema u Budvi

U saradnji sa Turističkom organizacijom grada Budve, Interactive Solutions Serbia uspešno je zaokružio još jedan zanimljiv projekat. Interaktivni totem NOMYU koji je kreirao Partteam postavljen je u Budvi, u cilju efektnije prezentacije turističke ponude grada.

VTC uspostavio saradnju sa SGS Srbija

Veselinov Tourism Consulting (VTC) uspostavilo je saradnju sa SGS Srbija, vodećom svetskom kompanijom za inspekciju, sertifikaciju, testiranje i verifikaciju.