Prvo izdanje VTC njuzletera

Prijavite se na našu njuzleter kontakt listu i ostanite informisani u vezi sa najaktuelnijim dešavanjima iz oblasti turizma.

Postavljanje interaktivnog totema u Budvi

U saradnji sa Turističkom organizacijom grada Budve, Interactive Solutions Serbia uspešno je zaokružio još jedan zanimljiv projekat. Interaktivni totem NOMYU koji je kreirao Partteam postavljen je u Budvi, u cilju efektnije prezentacije turističke ponude grada.

VTC uspostavio saradnju sa SGS Srbija

Veselinov Tourism Consulting (VTC) uspostavilo je saradnju sa SGS Srbija, vodećom svetskom kompanijom za inspekciju, sertifikaciju, testiranje i verifikaciju.

UNWTO – postepeno obnavljanje turizma

Početkom avgusta, Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija (UNWTO) objavila je podatke da je održivo i odgovorno obnavljanje turističke industrije trenutno u toku, uzimajući u obzir podatak da je preko 40% svetskih destinacije popustilo sa merama zabrane putovanja u vezi sa COVID-19 pandemijom.

Povećan trend digitalnih nomada u turizmu

Od početka pandemije, posao od kuće postao je uobičajena stvar i motivator mnogima da odu korak dalje, napuste svoje domove i rade iz drugih mesta / čak i destinacija.

Rekordna poseta na Zlatiboru

Tokom avgusta na poznatoj srpskoj planini dnevno je boravilo i do 27 hiljada gostiju, a pojedini lokaliteti su već krajem avgusta oborili rekord u broju poseta u odnosu na prošlu godinu.

Nastavak razvoja projekta Put rimskih careva i dunavska vinska ruta

U okviru projekta Put rimskih careva i dunavska vinska ruta, zajedno sa partnerima iz Interactive Solutions Serbia, radili smo na analizi turističke ponude destinacije i njenom unapređenju posredstvom integrisanog storytelling-a i atraktivnije intepretacije kulturnog sadržaja destinacije Drač.

Turistička ponuda Potisja na jednom mestu

Turistička organizacija Vojvodine i Čongrad županija iz Mađarske su za vas kreirali jedinstvenu bazu podataka, sajt IDENTIS gde možete pronaći sve podatke vezane za turističku ponudu Potisja sa srpske strane i mađarske strane u regionu Čongrad županije.