2023 – godina važnih jubileja u Španiji

Zahvaljujući letovima Er Srbije koji će ove godine povezivati Beograd sa Madridom, Barselonom, Valensijom, Malagom i Palma de Majorkom, Turistička organizacija Španije očekuje veći broj srpskih gostiju u 2023. i najavljuje intenzivnu promotivnu kampanju u našoj zemlji.

Visit Online – projekat Visit Serbia

Kompanija Visit Online d.o.o. predstavlja ekosistem koji se sastoji od mreže kompanija i pojedinaca koji usklađuju svoje resurse, znanja, aktivnosti i investicije kako bi stvorili dodatnu vrednost za svoje klijente.

Panel diskusija: Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi

U okviru predstojećeg Sajma turizma u Beogradu, kompanija Visit Online d.o.o. uz podršku Beogradskog sajma turizma Vas sa zadovoljstvom poziva na panel diskusiju „Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi“ 23. februara od 15.00 – 17.00 h, Velika konferencijska sala, Hala 4, Beogradski sajam.

Prolom Banja – Blagodet pre svega

Banjski turizam u Srbiji razvija se iz dana u dan. Novi trendovi življena i putovanja u prvi plan ističu potrebu za aktivnim odmorom i činjenjem dobrog za naše telo i um. U ovom članku delimo sa vama zašto je Prolom Banja odličan izbor za odmor i rehabilitaciju i šta sve treba uzeti u obzir prilikom odabira kvalitetnog odmora u banji.

Lek je u srcu Mačve!

Ukoliko želite da smanjite ove bolove, oporavite se i odmorite od svakodnevnice predlažemo vam da posetite jednu relativno neistraženu destinaciju. U pitanju je deo Mačvanskog okruga na teritoriji opštine Bogatić, smeštene u zapadom delu Republike Srbije.

Seosko domaćinstvo Moo Moo – Kada čuješ Mu-mu

Bračni par Trajković doneo je odluku da umesto kupovine stana u Vranju, gde su živeli kao podstanari, novac ulože u sređivanje domaćinstva Snežaninog dede, koje danas nosi zanimljivo ime Moo Moo (Mu Mu). Boravili smo u domaćinstvu i ovde možete pročitati naše utiske.

“Gajački kotlić” zakuvao čorbu

Nedavno se u Gaju, selu u Južnom Banatu nadomak Kovina i putu ka Belocrkvanskim jezerima, a u blizini Dunava i Deliblatske peščare, održala velika gastronomska svetkovina pod nazivom “Zlatni kotlić Vojvodine“.

Divčibare – Destinacija za odmor i zabavu

Razvojem putne infrastrukture ova destinacija sve je bliža Beogradu koje je i najveće emitivno tržište Srbije i već poslednjih par godina priča se da su Divčibare nova destinacija za posetu i odmor.