Drugi poziv za dodelu bespovratnih sredstava – „EU za kulturno nasleđe i turizam“

Projekat „EU za kulturno nasleđe i turizam“ objavio je drugi poziv za dodelu bespovratnih sredstava malim i srednjim preduzećima u oblasti turizma i ugostiteljstva u Donjem Podunavlju i Istočnoj Srbiji i Opštini Topola u Šumadiji. Konkurs je namenjen svim privatnicima u turističkom i ugostiteljskom sektoru, koji su zainteresovani za unapređenje svojih usluga.

Srbija. Doživi! – VR prezentacija prirodnih i kulturnih turističkih atrakcija naše zemlje tokom sajma Wine Vision Open Balkan

Turistička organizacija Srbije će tokom predstojećeg sajma vina, hrane i turizma Wine Vision Open Balkan promovisati kulturne i prirodne atrakcije u VR tehnologiji. Između 1. i 4. septembra posetioci sajma će u Hali 1 Beogradskog sajma, na štandu Turističke organizacije Srbije imati prilike da dožive prirodnu i kulturnu ponudu naše zemlje kroz virtuelno putovanje.

Boljevac – Belogradčik; Tri ture – Tri vikend avanture

Kompanija VTC za konsalting u turizmu je sa izabranim timom eksperata imala priliku da pomogne u izradi elaborata kreiranja turističkih ruta na prekograničnom projektu Boljevac – Belogradčik, kao i izradi teksta koncepta brošure sa turističkom ponudom i turističkim paketima.