VTC njuzleter br. 7

U sedmom izdanju VTC njuzletera akcenat stavljamo na primenu 360VR video tehnologije u industriji turizma. S tim uvezi, iskoristite priliku i rezervišite snimanje vašeg turisitičkog biznisa u 360VR tehnologiji sa popustom od 50%!

Sem Fabrici posetio Istočnu Srbiju

Šef delegacije Evropske Unije Sem Fabrici posetio je destinacije turističke destinacije Istočne Srbije kako bi obišao projekte razvijene posredstvom donacija iz programa #EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam.

Na Zasavici održani “Dani krajolika”

U sklopu projekta ADRILINK- Interpretacijska mreža jadranskog krajolika, koji sprovodi Turistička Organizacija grada Sremska Mitrovica uz podršku gradske uprave Sremska Mitrovica, 29.5. u okviru Specijalnog rezervata prirode Zasavica održani su Dani krajolika.

VTC njuzleter br. 6

Kako da opremite vaš cikloturistički smeštaj za predstojeću sezonu? Učestvujte u nagradnoj igri koju organizuje Dunavski centar za kompetenciju, otkrijete čari Deliblatske peščare, čitajte veliki intervju sa prof. dr Zoranom Đukanovićem o važnosti krajolika i saznajte kako je protekla Kajakaška misija izdržljivosti 3.0

Dani krajolika na Zasavici

U okviru projekta ADRILINK – Interpretacijska mreža jadranskog krajolika, Turistička organizacija grada Sremske Mitrovice i Gradska uprava grada Sremske Mitrovice organizuju događaj pod nazivom “Dani krajolika” koji će biti održan u subotu 29. maja (subota) na Zasavici, sa početkom od 11 časova.

Sertifikovano pet novih kulturnih ruta Saveta Evrope

Upravni odbor proširenog parcijalnog sporazuma o kulturnim rutama Saveta Evrope je na zasedanju od 28-29. maja sertifikovao još 5 novih kulturnih ruta, povećavajući ukupan broj sertifikovanih kulturnih ruta na 45

Nagradna igra – osvojite cardboard VR naočare

Kulturna ruta “Put rimskih careva i dunavska vinska ruta” od 24-29.05. organizuje nagradu igru u okviru koje možete osvojiti kartonske VR naočari. Nagradna igra je trenutno u toku na zvaničnom Instagram profilu kulturne rute.