Seosko domaćinstvo Moo Moo – Kada čuješ Mu-mu

Bračni par Trajković doneo je odluku da umesto kupovine stana u Vranju, gde su živeli kao podstanari, novac ulože u sređivanje domaćinstva Snežaninog dede, koje danas nosi zanimljivo ime Moo Moo (Mu Mu). Boravili smo u domaćinstvu i ovde možete pročitati naše utiske.

“Gajački kotlić” zakuvao čorbu

Nedavno se u Gaju, selu u Južnom Banatu nadomak Kovina i putu ka Belocrkvanskim jezerima, a u blizini Dunava i Deliblatske peščare, održala velika gastronomska svetkovina pod nazivom “Zlatni kotlić Vojvodine“.

Divčibare – Destinacija za odmor i zabavu

Razvojem putne infrastrukture ova destinacija sve je bliža Beogradu koje je i najveće emitivno tržište Srbije i već poslednjih par godina priča se da su Divčibare nova destinacija za posetu i odmor.

Male tajne jednog hotela

Istočna Srbija dobiće u maju 2023. godine još jedan hotelski kompleks i dodatno obogatiti svoju turističku ponudu, razvijajući nove i dosad malo ili nedovoljno poznate destinacije, poput planine Rtanj.

Rtanj kao iz bajke

Delimo sa vama utiske sa naše polučasovne posete, koja je već bila dovoljna motivacija da se što pre vratimo u Boljevac i provedemo vikend u apartmanima „Rtanjska bajka“.

Kopaonik i Srebrna planina SPA & Resort – Leto kakvo zaslužujete!

Kopaonik zbog prosečno 200 sunčanih dana godišnje nosi i epitet “sunčana planina”. Za one koji i dalje imaju dilemu – letovati na moru ili se zaputiti nebu pod kopaoničke oblake iznad Pančićevog vrha, mesto gde se odmor piše sa dve reči je – Srebrna planina.

Alba Julija – pitomi zagrljaj Transilvanije

Za ovu priliku delimo sa vama naše utiske iz Alba Julije, još jednog transilvanijskog dragulja koji u poređenju sa Branom ili Brašovom nudi suptilnije, ali podjednako uzbudljivo iskustvo, pogotovo ako ste ljubitelj kulture i istorije.