Fruškogorska vinska šetnja Fruška Walk & Wine 2023

Budite deo Vinske pešačke ture na Fruškoj Gori, Fruška Walk & Wine 2023! Datum održavanja: nedelja, 27. avgust 2023. Staza duga 7,6 km Početna/krajnja tačka rute: Irig, Ribarski trg Šetajući stazom fruškogorske vinske šetnje, posetioci će proći pored urbanog dela Iriga, živopisnog sremačkog naselja, manastira Novo Hopovo, iriških vinograda, fruškogorskih salaša, prirodnog izvora iz doba…

Doživite „Avanturu u sremskoj ravnici“

Većina ljudi, kada se priprema za turističko putovanje, voli unapred isplanirati svoje aktivnosti kako bi maksimalno iskoristili odmor. Jedna od njih je planiranje poseta turističkim atrakcijama, muzejima, arheološkim nalazištima, parkovima prirode, zabavnim sadržajima, vožnjama brodom ili otvorenim autobusima. Do sada je usluga rezervacije i kupovine ulaznica bila dostupna samo u inostranstvu, ali sada je moguće…

2023 – godina važnih jubileja u Španiji

Zahvaljujući letovima Er Srbije koji će ove godine povezivati Beograd sa Madridom, Barselonom, Valensijom, Malagom i Palma de Majorkom, Turistička organizacija Španije očekuje veći broj srpskih gostiju u 2023. i najavljuje intenzivnu promotivnu kampanju u našoj zemlji.

Visit Online – projekat Visit Serbia

Kompanija Visit Online d.o.o. predstavlja ekosistem koji se sastoji od mreže kompanija i pojedinaca koji usklađuju svoje resurse, znanja, aktivnosti i investicije kako bi stvorili dodatnu vrednost za svoje klijente.

Panel diskusija: Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi

U okviru predstojećeg Sajma turizma u Beogradu, kompanija Visit Online d.o.o. uz podršku Beogradskog sajma turizma Vas sa zadovoljstvom poziva na panel diskusiju „Online plaćanja u turizmu – trendovi i izazovi“ 23. februara od 15.00 – 17.00 h, Velika konferencijska sala, Hala 4, Beogradski sajam.

Prolom Banja – Blagodet pre svega

Banjski turizam u Srbiji razvija se iz dana u dan. Novi trendovi življena i putovanja u prvi plan ističu potrebu za aktivnim odmorom i činjenjem dobrog za naše telo i um. U ovom članku delimo sa vama zašto je Prolom Banja odličan izbor za odmor i rehabilitaciju i šta sve treba uzeti u obzir prilikom odabira kvalitetnog odmora u banji.

Lek je u srcu Mačve!

Ukoliko želite da smanjite ove bolove, oporavite se i odmorite od svakodnevnice predlažemo vam da posetite jednu relativno neistraženu destinaciju. U pitanju je deo Mačvanskog okruga na teritoriji opštine Bogatić, smeštene u zapadom delu Republike Srbije.

Seosko domaćinstvo Moo Moo – Kada čuješ Mu-mu

Bračni par Trajković doneo je odluku da umesto kupovine stana u Vranju, gde su živeli kao podstanari, novac ulože u sređivanje domaćinstva Snežaninog dede, koje danas nosi zanimljivo ime Moo Moo (Mu Mu). Boravili smo u domaćinstvu i ovde možete pročitati naše utiske.

“Gajački kotlić” zakuvao čorbu

Nedavno se u Gaju, selu u Južnom Banatu nadomak Kovina i putu ka Belocrkvanskim jezerima, a u blizini Dunava i Deliblatske peščare, održala velika gastronomska svetkovina pod nazivom “Zlatni kotlić Vojvodine“.